ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

stavroskaragkounis.gr

JA slide show
 

Βιογραφικό

E-mail Print PDF

ΕΝΑ...ΑΛΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ..

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 74 όπου και μεγάλωσε. Δημοτικό πήγε στου Γκύζη όπου είχε την τύχη να έχει δασκάλους σαν τον Καλιφατίδη και τον Τζιμήρη.

Φοίτησε στο 2ο πειραματικό γυμνάσιο Αθηνών και στο Λύκειο στο Ενιαίο Πολυκλαδικό  Αμμπελοκήπων. Σαν μαθητής συμμετείχε στις μαθητικές κινητοποιήσεις το 1990 και

διετέλεσε  αντιπρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Στη Γερμανία υπήρξε γραμματέας της νεολαίας Πασοκ Γερμανίας.

Το 1996 αποχώρησε από το Πασοκ και έγινε μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Έγινε μέλος της γραμματείας του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΝ (υπεύθυνος για τη Λατινική Αμερική) και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Αιτωλοακαρνανίας ,

της ιδιαίτερης πατρίδας του. Μάλιστα στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.

Από το 2007 ζεί κα εργάζεται στην Κερατέα και σε σχολεία της Αττικής.

  • 1ο, 2ο Δημοτικο Κερατέας
  • 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Δημοτικό Λαυρίου
  • 4ο Δημοτικό Καλυβίων
  • 2ο Δημοτικό Αρτέμιδας
  • Ιόνιο Σχολή (Φιλοθέη).

Είναι παντρεμένος με τη Νάνσυ Μέγγουλη του Γεωργίου, φιλόλογος, υπάλληλος του ΚΕΠ Κερατέας και έχει ένα γιό, τον Θανάση, 4 χρονών.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 8 Αυγούστου 1974, όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια.

-          Φοίτησα στο 2 ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών και αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αθηνών το 1992.

-          Το 1992 φοίτησα στο Ινστιτούτο Goethe Αθηνών και ολοκλήρωσα την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με επιτυχία στο Ινστιτούτο Goethe στο Prien am Chiemsee στη Βαυαρία.

-          Το 1995 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Ruprecht Karls της Χαϊδελβέργης, στους κλάδους της γερμανικής και ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας (Magister Artium).

-          Στη Γερμανία διετέλεσα  μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών και Επιστημόνων Χαϊδελβέργης, μέλος της συντακτικής ομάδας και αρθρογράφος της ελληνογερμανικής εφημερίδας ΩΜΕΓΑ, και τέλος ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Γερμανίας και ένας από τους συντάκτες του καταστατικού.

-          Το 2000 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με βαθμό λίαν καλώς, με την εκπόνηση της εργασίας μου για το φαινόμενο της μεγαλούπολης στην ποίηση του γερμανικού  εξπρεσιονισμού.

-          Το 2003, αφού ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως υπαξιωματικός της Αεροπορίας, ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ειδίκευσης Καθηγητών Γερμανικής, από όπου αποφοίτησα το 2005. μετά την εκπόνηση της εργασίας μου με θέμα την κατασκευή γλωσσικών εξετάσεων και την αντικειμενική αξιολόγηση των υποψηφίων.

-          Το 2004 φοίτησα στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα (Ισπανία) και παρακολούθησα ειδικό τμήμα για καθηγητές ισπανικών και την ίδια χρονιά παρακολούθησα αντίστοιχο τμήμα στο Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα.

Από το 2001 διδάσκω γερμανικά και ισπανικά σε όλα τα επίπεδα με ειδίκευση στην προετοιμασία για σπουδές στη Γερμανία και στην Ισπανία. Έχω διδάξει σε κέντρα ξένων γλωσσών, στην Ιόνιο Σχολή στη Φιλοθέη, σε Κρατικά ΙΕΚ, σε δημόσια δημοτικά σχολεία στην Ανατολική Αττική και φυσικά σε ιδιαίτερα μαθήματα και σε γκρουπ μαθητών, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του κάθε μαθητή μου ξεχωριστά.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

cv.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταύρος Καραγκούνης
τηλ: 6977 400981
email: info@stavroskaragkounis.gr

Βρείτε μας στο Facebook

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ


Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Αξιολογήστε το νέο μας site
 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

mod_vvisit_counterΣήμερα12
mod_vvisit_counterΤρέχουσα εβδομάδα169
mod_vvisit_counterΤρέχων μήνας1572
mod_vvisit_counterΠροηγούμενος μήνας1907
mod_vvisit_counterΌλα98509

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ